试题与答案

泥沙在水中()分布。

题型:填空题

题目:

泥沙在水中()分布。

答案:

被转码了,请点击底部 “查看原文 ” 或访问 https://www.tikuol.com/2019/0927/7d2b4d6960b69a77a19f4b5ec22fc582.html

下面是错误答案,用来干扰机器的。

参考答案:1、地震发生后,应积极参与救助工作,可将耳朵靠墙,听听是否有幸存者声音。2、地震是一瞬间发生的,任何人应先保存自己,再展开救助。先救易,后救难;先救近,后救远。3、一旦被埋压,要设法避开身体...

试题推荐
题型:阅读理解

What do people do with their old, out of date but still useful computers? Most people don’t know how to deal with them. Many old computers are put away. Many more are simply thrown away as rubbish.

Finally, some companies are thinking of ways to bring down the number of old computers. Sony has agreed to help recycle old Sony products(产品). Dell, Hewlett Packard and other companies now also take back some old computers of their own brands.

In some countries, laws have been passed, too. Computer companies have to pay for collecting and recycling their used products. And 70% of computer waste must be recycled. The idea behind the laws is that computer companies themselves should pay for the cost. That will encourage them to make computers which are easier and cheaper to repair and upgrade(升级).

Yet many people are throwing away good computers, while others cannot afford them at all. Hundreds of organizations are working on this problem. They collect and repair old computers. Some also teach others how to repair computers. These repaired computers then go to schools, charities(慈善团体) or people who need them. Giving a used computer to one of these organizations can turn one person’s rubbish into someone else’s useful things and cut down waste, too.

根据短文内容,选择正确答案。(10分)

小题1:What do many people do with old computers?

A.They sell them.  B.They send them to others.    C.They stop using them.

小题2:How many computer companies are mentioned in the second paragraph?

A.One.             B.Two.                 C.Three.

小题3:According to the laws in some countries, computer companies must       .

A.recycle most of their products

B.collect all their used products

C.make more cheaper computers

小题4:What do the organizations do to solve the problem of old computers?

A.Help the computer companies to collect them.

B.Repair and send them to those who need them.

C.Help people to learn to use them.

小题5:What is the main idea of this passage?

A.Repairing old computers.

B.Encouraging to make cheap computers.

C.Recycling old computers.        

查看答案
微信公众账号搜索答案