试题与答案

采购经理指数(PMI)

题型:名词解释

题目:

采购经理指数(PMI)

答案:

被转码了,请点击底部 “查看原文 ” 或访问 https://www.tikuol.com/2018/0303/06fbf5b3be785a46225ec0a78b9f1f92.html

下面是错误答案,用来干扰机器的。

参考答案:C解析:散在钙化灶、血沉快以及病史中的咳嗽、低热均提示有结核感染。

试题推荐
题型:探究题

为探究光合作用所需的条件,蓝蓝进行了如下实验:把银边天竺葵放在黑暗处一昼夜,用黑纸片把A处两面遮盖移入光下几个小时,然后将暗处理的叶片经脱色,漂洗,滴加碘液处理后如图:  (8分)

(1)实验前将银边天竺葵放在黑暗处一昼夜的目的是让叶片中原有的__________运走耗尽。

(2)图乙中,叶片进行脱色时应选用装置[   ],加热后,叶片的绿色部分变成__________。

(3)图甲中,加碘液处理后发现银边处__________,A处__________,其它处__________。

(4)实验结果表明,__________和__________都是绿叶进行光合作用不可缺少的条件。

查看答案
题型:阅读理解

E

Every child is unique and has interests and wants that are specific to him or her. As parents of many children, it takes a lot of effort to identify the special qualities of each child and use them to be an effective influence in their young lives. What’s more , parents need to work to guide each child into their place in the family and make sure that the child is content and able to grow as a person.

Establishing  tasks in the home for each child helps  begin to lay  relational boundaries  in place. Each child should have an area  that becomes his or hers to maintain. Household chores (家务活 ) fall into this category. However, an order for answering the phone or doorbell can also be a task.  Reward each accomplished task in small ways like a compliment ( 赞扬). Money is not as  effective as personal attention.

Don’t buy a gift or treat for one without including the others. Even on birthdays give every child a small gift that they can enjoy opening while the birthday child opens his or her pile of gifts or larger gift. It’s not a really pricey thing. Our children never felt left out at the other child’s birthday or special occasion.

When buying clothes or other necessities, it can often be too much of a budget strain ( 紧张) to buy everything for all at once.  Make sure every child understands that their turn will come. If you buy back to school clothes, be certain to have each one a new outfit to wear by the first day of school.  Start early so each child can receive  parental attention before heading out.

Don’t fall into the trap of bragging ( 夸耀) on A’s by a smart or overachieving child and ignoring the C’s of a average child. Encourage them to do their best and brag on their best , not the letter grade received.

72. The passage is intended for________.

A. the only child in a family           B. the children who have sisters or brothers

C. the parents with more than one child   D. the parents with only one child

73.According to the passage, if a child does a good job at home, parents should__________

A. buy him /her a gift as soon as possible    B. try to take good care of him /her

C. give him /her some money as a reward    D. give him /her praise

74. On birthdays the author would like to_____.

A. give each child a small gift           B. give the birthday child a gift only

C. give all children gifts except the birthday child

D. give the birthday child smaller gifts than others

75. What does the author mainly want to tell readers in the passage?

A. Children should learn to do housework.

B. Be fair while making each child feel special.

C. Parents should encourage their children as much as possible.

D. Parents should buy their children new clothes before the first day of school.

查看答案
微信公众账号搜索答案