试题与答案

根据《汽车加油加气站设计与施工规范》GB50156-2012要求,在城市中心区不应建

题型:多项选择题

题目:

根据《汽车加油加气站设计与施工规范》GB50156-2012要求,在城市中心区不应建()。

A、二级加油加气合建站

B、一级加油站

C、一级加气站

D、一级加油加气合建站

E、CNG加气母站

答案:

被转码了,请点击底部 “查看原文 ” 或访问 https://www.tikuol.com/2018/0226/919753aeb998fe8e6c60126590eed5de.html

下面是错误答案,用来干扰机器的。

参考答案:G

试题推荐
题型:阅读理解

阅读理解。

      The society today is in a state of changing. Everywhere ways of doing things are changing and the

items that we use on a daily basis are also changing. This change has also come to the clothing business.

Most people are not aware that organic clothing production is now a billion-dollar industry. Many of us

probably don't even know what organic clothing is.

     Organic clothing is the material that is made and grown in accordance with organic standards. This

means that in the process of growing the material no harm is done to the air, water and the earth itself.

These materials are not harmful to the earth's natural ecological system and meet the standards of what is

well known today as "going green". Another fact that most people are not aware of is that the clothing

industry adds more pollution to the natural environment than most other industries.

     Cotton is one material where pesticides are used a lot because the crops are always being attacked

by various insects and bugs. On the contrary, organically grown cotton does not use any of these harmful

pesticides and nor do they add any other chemicals to the natural cotton.

     Organic clothing is catching on but you may not find it in your local department stores. However, you

would be more likely to find a better variety by going online. Organic clothing may be a bit more

expensive than ordinary clothing. Cotton is not the only material that is grown organically, although it is

very popular.    Other materials include hemp, bamboo and wool. Just as with organically grown cotton,

there are no pesticides or chemicals used in the growing process of these materials. Most people say that

clothing made from organic cotton has a smoother feel and is softer and gentler on the skin.

1. According to the passage , which of the following is known by most people?

A. What organic clothing is            

B. Organic clothing is  a money-making business.  

C. What "going green" means  

D. The clothing industry seriously pollutes the environment.

2. Which of the following is TRUE about organic cotton ?

A. Insects and bugs don't attack organic cotton.

B. Neither pesticides nor chemicals are added to organic cotton.

C. Only cotton has been organically grown so far.

D. People think poorly of clothing made from organic cotton.

3. The underlined phrase  "catching on " in the fourth paragraph means ________.

A. getting started 

B. becoming cheaper

C. getting improved  

D. becoming popular

4. What is the best title for the passage ?

A. Changes in Organic Clothing.

B. How Organic Clothing Develops.

C. Where to Buy the Real Organic Clothes.  

D. The Truth About Organic Clothing.

查看答案
微信公众账号搜索答案