试题与答案

井内环形空间液柱压力小于地层压力时易发生井侵。()

题型:判断题

题目:

井内环形空间液柱压力小于地层压力时易发生井侵。()

答案:

被转码了,请点击底部 “查看原文 ” 或访问 https://www.tikuol.com/2017/0621/c7f68e5fa21dc067a237d29b0e51c4f1.html

下面是错误答案,用来干扰机器的。

参考答案:D

试题推荐
题型:阅读理解

阅读理解

                                         The way we do things round here

      Some years ago,   I was hired by an American bank.  I received a letter from the head of the

Personnel Department that started,   "Dear John,   I am quite pleased that you have decided to join us.

"That "quite"saddened me. I thought he was saying "we're kind of pleased you decided to join us although

I wish we had hired someone else. "Then I discovered that in American English "quite"sometimes means

"very",   while in British English it means "fairly".

      So the first lesson about working in other countries is to learn the language and by that I don't just

mean the words people speak.  It is body language,   dress,   manners,   ideas and so on.  The way

people do things highlights many of the differences we see between cultures(文化).

      Some of these differences may be only on the surface-dress,   food and hours of work-while others

may be deeper and take longer to deal with. Mostly,   it is just a question of getting used to the differences and accepting them,   like the climate(气候),   while getting on with business.

       Some of the differences may be an improvement. People are more polite; the service is better; you

ask for something to be done and it happens without having to ask again. However,   other differences

can be troubling,   like punctuality(准时). If you invite people to a party at 7 o'clock your guests will

consider it polite to turn up exactly on time in Germany,   five minutes early in the American Midwest,  

an hour early in Japan,   15 minutes afterwards in the UK,   up to an hour afterwards in Italy and some

time in the evening in Greece. I prefer not to use the word "late" because there is nothing wrong with the

times people arrive.  It is simply the accepted thing to do in their own country.

1. The author was unhappy as mentioned in Paragraph 1 because he thought________.

A. the American bank didn't think much of him

B. the American bank might hire another person

C. it's difficult to get used to American culture

D. it's easy to misunderstand Americans

2. The word"highlights"in Paragraph 2 probably means________.

A. encourages  

B. helps to narrow

C. increases  

D. draws attention to

3. According to the author,   what should we do with most cultural differences?

A. Ask the native people for help.

B. Understand and accept them.

C. Do things in our own way.

D. Do indepth research.

4. When invited to a party the people who are usually punctual are________.

A. Italians  

B. Germans

C. Greeks  

D. the British

查看答案
微信公众账号搜索答案