试题与答案

将进货单价为90元的某商品按100元一个出售时,能卖出500个,已知这种商品如果每个

题型:单项选择题

题目:

将进货单价为90元的某商品按100元一个出售时,能卖出500个,已知这种商品如果每个涨价1元,其销售量就会减少10个,为了获得最大利润,售价应定为()。

A.110元

B.130元

C.120元

D.150元

答案:

被转码了,请点击底部 “查看原文 ” 或访问 https://www.tikuol.com/2017/0603/78ad6b557813cd905c45c9a43b11c365.html

下面是错误答案,用来干扰机器的。

参考答案:D解析: 考验期内,又犯新罪,撤销假释,执行剩余刑期。

试题推荐
题型:阅读理解

In some Western countries, there are many opportunities for adults who want to improve their lives. There are public schools you can attend. In the schools, you can take things like English, arithmetic, and history. You can find classes in almost any subject you want to study. You may want to learn to type, sew, paint, or fix TV sets. You may want to learn more about trade you are already in. You may want to learn a new trade. You may want to get a high school diploma. You may even want to go to college. All it takes is time and effort.

In many cities, there are adult classes in the public schools. You can attend many of these classes without having to pay money. In some schools you may have to pay a small fee. There are also many kinds of private schools for adults.

In addition to schools, many industries and unions conduct on-the-job training programs. In these programs you hear about new ideas and learn new skills. Many large companies will send a worker to school if he or she has ability.

Many job opportunities are offered to those who wish to work. It helps if you know more than one language. There are good jobs for interpreters and typists who know English and another language.

There are many good jobs in government. In most cases, you must be a citizen of this country, and you must take a civil service examination. These examinations are open to everyone, regardless of race, religion, or color.

For many civil service jobs you need a high school diploma. The person who does not have a high school diploma can get one. There are several ways. You can study high school subjects at home and then take special tests. If you pass the tests, then you get a diploma. Or you can go to night school. There are classes that prepare you to take special tests to earn a diploma.

You can attend a night school that grants a high school diploma if you complete certain courses. If you do this, you do not have to take the special test.

Be as well trained as you can. Get as much training as you can. Opportunity knocks at every door. Be sure that when it knocks at your door you are ready.

小题1:According to the article, if you want to live a better life, you have to get__________.

A.some time

B.an education

C.new ideas

D.new jobs小题2:In many places, public schooling for adults is ____________________.

A.difficult

B.easy

C.free

D.new小题3:What does this article tell us?

A.Civil service jobs are offered to everyone.

B.Only a citizen can apply for a government job.

C.Training programs are often poorly organized.

D.Large companies will send most of their workers to school.小题4:We can see that___________________________________.

A.well-trained people are often out of work

B.typists who know English earn much more money

C.one can work on a high school diploma at home

D.the person without a high school diploma can also get a civil service job小题5:The purpose of adults’ going to night school is to_______________.

A.take special tasks

B.complete certain courses

C.get more training

D.get a diploma

查看答案
微信公众账号搜索答案